Afdrukken

Beste Vrienden van Vocation,

Het is alweer eind 2023. Het is een goede gewoonte dat we u dan bijpraten over onze activiteiten. We kijken terug op een druk jaar.

In februari mochten we meewerken aan de wekelijkse viering in verpleeghuis de Horst. Een  waardevolle bijdrage. Bewoners kunnen zelf niet meer naar een concert van Vocation, dus dan komen wij bij hun.

Op Stille Zaterdag hebben we meegewerkt aan de dienst in de Dorpskerk van Gieten. De volgende ochtend stonden we al weer vroeg paraat, omdat we zongen in de feestelijke Paasdienst in de Dorpskerk van Sleen.

In juni leverden we onze muzikale bijdrage in de kerkdienst in de PKN kerk de Regenboog in Ter Apel.

In juli zijn we gewend om het seizoen feestelijk en gezellig met elkaar af te sluiten. Dit jaar deden we een autorally, die we afsloten met een broodje hamburger bij VOF Weitkamp.

Na de vakantie was het al weer snel tijd voor onze hulp van de WildMan Run. Een groepje koorleden helpt hier aan mee als vrijwilliger. Als ruil hiervoor ontvangen we dan een welkome donatie voor onze kas.

In oktober heeft Vocation  meegedaan aan de Rabo Club Support om te sparen voor ons jubileum concert, wat nu verschoven is naar 2023. Ook deze actie heeft een behoorlijk bedrag opgeleverd.

Inmiddels zijn we ook met elkaar gestart met de voorbereidingen voor ons jubileumconcert, dat staat gepland op 19 oktober 2024 in het Atlastheater. Dit wordt een black gospel concert, wat we zullen uitvoeren met projectleden en de Gospel Boulevard.

Verder hebben we in september nog gezongen in de Dorpskerk van Sleen tijdens de Startzondag en in oktober in het Veenkerkje van Klazienaveen Noord.

De maand december was vol: natuurlijk door de Kerstreis, waar we hebben gezongen op een oosterse markt.

En in de Kerstnacht gaan we zingen in de Dorpskerk van Gieten.

U hoort het, we hebben niet stil gezeten en we hebben mooie plannen voor volgend jaar. Wilt u ons daar weer bij helpen? 

Wilt u uw zeer welkome bijdrage overmaken op bankrekeningnummer: NL24 RABO 0377152501 t.n.v. Zanggroep Vocation Sleen o.v.v. Vrienden van Vocation 2024 en uw naam?

Het minimale bedrag is € 10,00, maar wilt u meer overmaken, dan is dat vanzelfsprekend van harte welkom.

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun en support; de koorleden van Vocation wensen u fijne feestdagen en een goed 2024 toe!

Namens de Donateurscommissie,

 

Tineke Verjans, Roelien Bos

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Acties.
Joomla Templates by Wordpress themes free