Afdrukken

VOCATION ON TOUR is mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

 

 

Het Cultuurfonds investeert elk jaar ruim 40 miljoen euro in cultuur en natuur. Dat geld gaat naar zo’n 3.500 projecten door heel Nederland, in het Caribisch deel van ons koninkrijk en in Suriname. Dat doen we met de bijdrage van de VriendenLoterij en Nederlandse Loterij, van onze schenkers en donateurs en samen met onze partners.

 

 

Fijn wonen, dat vindt iedereen belangrijk. In een veilige en aantrekkelijke omgeving. Samen met inwoners wil de Gemeente Coevorden de leefbaarheid in de dorpen en wijken vergroten. Om het wonen aantrekkelijk te houden maken is er het stimuleringsfonds. Goede ideeën voor uw dorp of wijk? Ideeën die ervoor zorgen dat het wonen nog prettiger wordt? Een onafhankelijke vakjury beoordeelt de aanvragen voor een wijk- en dorpsbudget of projectsubsidie en adviseert het college over de subsidieaanvragen.

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Sponsoren.
Joomla Templates by Wordpress themes free