Afdrukken


 

Welkom op de site van Zanggroep Vocation Sleen

Vocation, dat 'geroepen om te zingen' betekent, is een zanggroep die bestaat uit zo'n 30 enthousiaste zangers en zangeressen.
Wij zingen een breed scala aan Engels- en Nederlandstalige songs over de grote en kleine wonderen van alledag.
Wij zijn niet gerelateerd aan een bepaalde geloofsstroming, maar het geloof vormt wel vaak het fundament van onze songs.

 

Indrukwekkend concert Vocation en de Young Kraków Philharmonic

Zondagmiddag 14 april was het eindelijk zo ver: in de Ontmoetingskerk in Sleen vond het concert plaats van zanggroep Vocation samen met de Young Kraków Philharmonic. Dit Pools jeugdorkest bestaat uit een veertigtal musici, in leeftijd variërend van 12 tot 19 jaar. De beroepsmusici-in-opleiding hebben op deze leeftijd al een niveau bereikt waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen. Vocation werd deze keer -naast de begeleiding van dirigent Arjan Verhart en pianiste Karin Heeling- versterkt met een groep projectleden uit zuidoost Drenthe, af en toe een dwarsfluit en met een aantal leden van ‘Trumpets of the Lord’, een koor o.l.v. Rob van Dijk, die uiteraard ook weer van de (piano)partij was. De Young Kraków Philharmonic kwam met de gebruikelijke 40 jongeren en met dezelfde dirigent: Thomasz Chmiel. Wat geboden werd was een gevarieerd programma door de ene keer alleen Vocation, de andere keer alleen het jeugdorkest of een combinatie daarvan.

De toegift ( “Gabriella’s Song” uit de film “As it is in heaven”) was door het orkest voor deze tour niet voorbereid, maar na één keer oefenen werd het tijdens het optreden nagenoeg perfect uitgevoerd. Chapeau! Gezien de enthousiaste reacties van het publiek op de diverse optredens mag Vocation terugkijken op een zeer geslaagd evenement. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2011 Home.
Joomla Templates by Wordpress themes free